Laatste nieuws

1 augustus 2021
Happy on Water

Watersportservice Happy on Water

Ook watersportservice Happy on Water te Cuijk ziet de toegevoegde waarde van onze zeer gebruiksvriendelijk en duurzame reinigings- en onderhoudsproducten welke natuurlijk ook ideaal zijn voor boten
10 juli 2021
It Wiid Eernewoude

Camping It Wiid Eernewoude

In opdracht van een klant hebben wij dit kunststof chalet op Camping It Wiid in Eernewoude weer voor jaren zijn kleur en glans terug gegeven.
25 juni 2021
Weel Caravans Alkmaar

Weel Caravans Alkmaar

Vanaf volgende week kun je voor de producten van Ekowax ook terecht in Alkmaar bij Weel Caravans.
17 juni 2021
CamperTV

CamperTV actie

CamperTV actie. Speciaal voor kijkers van Camper TV is er een kortingsactie. Bij bestellingen van € 25 of hoger ontvangt u als kijker van Camper TV 10% korting.
8 juni 2021
Camping Meistershof

Camping Meistershof

Vanaf heden zijn onze producten Ekowax Wassen Zonder Water en Ekowax Cleaner ook verkrijgbaar op Camping Meistershof / Camperlandgoed Meistershof.
2 juni 2021
Bebro brommobielen

Bebro Brommobielen en Ekowax

Officieel mag je nergens in Nederland je brommobiel op of langs de straat met een emmertje sop wassen, Ekowax Wassen Zonder Water is het perfecte alternatief.
31 mei 2021
CamperTV

Opnamen CamperTV

Afgelopen week bezoek gehad van Camper TV op onze nieuwe locatie en hebben ze ook wat opnames gemaakt, wat over een paar weken te zien zal zijn.
28 mei 2021
Autobedrijf Saro

Autobedrijf Saro

Vanaf volgende week zijn onze producten ook in de omgeving Eindhoven te verkrijgen. Autobedrijf SARO in Beek en Donk wordt dan alweer het 4e nieuwe Ekowax verkooppunt deze maand.
24 mei 2021
wassen zonder water

375.000 liter kostbaar drinkwater

Met deze order wordt tot wel 375.000 liter op kostbaar drinkwater bespaart en vindt géén vervuiling plaats van drink- en oppervlakte water door schadelijke chemicaliën. En niet onbelangrijk, een stralend resultaat.
19 mei 2021
Vulmateriaal

Milieuvriendelijk vulmateriaal

Ons vulmateriaal is milieuvriendelijk en gemaakt van natuurlijk zetmeel. Het vulmateriaal lost bijna geheel op in water en mag dan ook in de "groene" container.
17 mei 2021
CamperPassie

CamperPassie

Camperpassie. Vanaf komende week zijn de producten van Ekowax ook verkrijgbaar bij onze nieuwe dealer camperspecialist Camperpassie in de Achterhoek.
4 mei 2021
Campercleaners

Campercleaners

Het resultaat na 2 dagen reinigen, polijsten, poetsen en coaten. Zie de verschillen tussen links en rechts. Deze camper staat weer voor jaren te glanzen.
Webshop
De waardering van ekowax.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 495 reviews.