Veelgestelde vragen

1Laat het product krassen achter?
- nee, de nanotechformule in het product zorgt er voor dat het vuil eerst losgeweekt wordt en zand, stof en ander vuil ingekapseld wordt. Het vuil is zodoende geleidend gemaakt. Met een microvezeldoek kun het zodoende veilig en krasvrij verwijderen.
2Moet ik de auto vooraf wassen voor ik Ekowax zonder water toepas?
- Vooraf wassen is niet nodig, hooguit ernstig vuil, zand en of modder even wegspoelen met water.
3Kan ik er ook glas en kunststof mee schoonmaken?
- ja, dit product is geschikt voor iedere NIET poreuze ondergrond, dus eigenlijk alleen niet geschikt voor stoffen bekleding, steenachtige ondergrond en onbehandeld hout. Glas kan snel en streeploos schoongemaakt worden en blijft langer schoon door de wax laag die achter blijft.
4Wat is het verbruik van dit product?
- met een flacon van 750ml kun je gemiddeld circa 75m2 oppervlak behandelen, in auto's omgerekend circa 5 tot 6 wasbeurten van een gemiddelde auto met 1 flacon.
5Waar kan ik het product opnieuw kopen als het op is?
- Het product Wassen Zonder Water is verkrijgbaar bij ruim 20 dealers/wederverkopers, online via onze webshop en op circa 25 tot 30 beurzen/evenementen waar wij jaarlijks aanwezig zijn. Zoals beurzen/evenementen op het gebied van auto's, oldtimers, campers/caravans, motoren, boten en fairs.
6Moet het schoon te maken object droog zijn om dit product te gebruiken?
- dit product werkt het snelst en mooist op een droge ondergrond, een beetje nat is niet erg, maar uitpoetsen kost meer tijd.
7Hoelang werkt de wax?
- de wax werkt circa 4 tot 6 maanden, e.a. is ook afhankelijk van omstandigheden zoals wel of geen gebruik van chemische reinigingsproducten.
8Is het product ook geschikt voor gebruik binnenshuis?
- dit product is enorm veelzijdig en wordt ook veelal toegepast voor het reinigen en onderhouden van sanitair, keukens, schilderwerk, ramen etc. Zelfs is het mogelijk om beeldschermen, computers en toetsenborden met dit product te reinigen.
9Kun je dit product gebruiken in de zon?
- voor het mooiste resultaat kun je het beter niet in de zon doen, het product verdampt dan namelijk erg snel. Het werkt het mooist en snelst op een niet warme schaduwrijke plek.
10Is het product ook geschikt voor oude lakken?
- ja, het product is geschikt voor alle soorten lakken, nieuw, oud of mat. Matte lak zal niet gaan glanzen, maar krijgt wel een water- en vuilafstotend laagje.
11Waarom is het product duurzaam?
- door gebruik van dit product bespaar je enorm op het gebruik en de vervuiling van schoon drinkwater, geen schadelijke chemicaliën en tevens is het product zelf biologisch afbreekbaar.